Hari Raya di Jelebu,N9

Friday, October 10, 2008



Raya kedua adalah paling meriah sekali di kampung Wan & Atuk kat Jelebu.Semua saudara mara sebelah emak kami (Kamariah bt Ujang) pulang ke kampung untuk beraya bersama.Kami beramai telah melawat kubur arwah wan berdekatan dengan rumah pusaka peninggalannya sebaik sahaja tiba di kampung.Hari itu adalah yg paling meriah sekali daripada raya tahun sebelumnya.Semua adik-beradik emak dapat berkumpul bersama dan dapat bermersa antara satu sama lain.Kami saudara mara tidak melepaskan peluang utk bergambar kenangan pada hari itu.

p/s: Hari Raya Qurban ni mak ckp nak buat reunion family Arwah Atuk & Wan kt kmpung.Tumbang seekor lembu.

Berbuka Puasa (TDT 1 Sem 6 GMi)



Pada 19hb Sept. 2008, Aku (Acu) dan semua bdk kelas aku telah beramai2 berbuka puasa bersama di ESSET (KWSP training centre).Majlis ini telah diuruskan oleh Kimi dan Ayed.Tujuan majlis ini dibuat adalah untuk berbuka bersama untuk kali terakhir sebelum blk kampung untuk menyambut hari raya.Memandangkan ini kali terakhir kami berpuasa bersama kerana kami berada di semester akhir,majlis ini dibuat dgn meriah sekali.Makanan disediakan dgn cara buffet sgt menyelarakan (biasalah bulan pose ni sume selera aje!)Majlis ini tamat pada pukul 9.30pm setelah semua puas mengambil gmbar kenangan.Selamat Hari Raya kepada semua….

Tribute To Warzone

Monday, October 6, 2008



jom tgk tribute to warzone & raybeez..
19 october 2008

p/s: lama dah x layan gig..huahuahua