kekenyangan....

Friday, February 12, 2010

dah dua minggu aku kenyang makan pizza je.mentang2 keje delivery pizza.okay,cukup.sebenarnya aku rasa penat+bimbang sebab byk assigment nk kena submit dalam masa terdekat ni.

Pertama yg sgt penting, drawing utk projek hydralic piston design.nak draw pakai Catia ke,Inventor ke, aku pun xtau.Aku kena refresh balik sebab dah berbulan2 aku x usik langsung software tu.tapi memang xde masalah.Kedua ialah assignment Prof Den K Wilson, operation management..hehe..aku x start ape lagi.tapi semua bahan dah kumpul..

Walaupun aku mcm ni, tapi aku ada semangat baru..hehe..semua kerja buat tersenyum je.cuaca sejuk pun aku rasa suam2 je.haha.seperti kata dia, semua terISI. thanks buat RJ

Cerita Itu Ini 3 (UK edition)

Monday, February 1, 2010

Oke.ini perkara yg berlaku kat aku mggu ni..

Satu.
Akhirnya aku dpt beli kereta kat cni.Kereta tu murah je baru GBP550 je.Citroen Xsara 1.4i.Tapi kongsi ngan housemate.senang nnt nk pergi mana2 dan yg penting untuk buat kerja delivery.

Dua.
First job aku kat cni dengan Awe.Dapat call dari Papa Pizza yg dia nk pakai org delivery.GPS kitorg masa tu x sampai lagi order dari Ebay.Terpaksalah pinjam dari Daus.Thanks sbb bg pinjam GPS TomTom.Kitorg kerja dari kul 5pm sampai 11pm je.Alhamdulillah berbaloi juga.Tapi kerja ni hanya part time.on-call shj..

Tiga.
Interim Report kena hantar pulak hari Jumaat mggu ni.Masing2 kelam kabut lah nk siapkan.hahaha...sampai x tido langsung.Yang buat pening tu nk kena buat Gantt Chart je..masing2 xtau nk isi apa dalam chart tu..Akhirnya siap jugak..

Empat.
Perlawanan futsal dalam University Futsal League.Kena lawan pulak dengan kawan2 sendiri.Team aku Black Dog Bone lawan team classmate gak Rocky FC..semua malaysian..lawan tetap lawan, kawan tetap kawan..hahaha..memang main bersungguh2 la..xde sape2 yg tercedera.Keputusan berakhir dgn seri 2-2.Walaupun team aku dah leading 2-0 tapi masih tak menyebelahi team aku.Team Rocky main mmg best.Ape2 pun hari tu mmg enjoy!!

Lima.
Man U menang bergaya keatas Arsenal 3-1.Kitorg pergi tgk ramai2 kat rumah budak2 Roker.Penuh kat living room tu time aku sampai.Tapi penyokong Man U lg ramai dari Arsenal kt ctu..hehe..tuan rumah menghidangkan nescafe panas tuk kitorg.terima kasih..Glory2 Man U!!

TAMAT

Lamb of God @ O2 Academy Newcastle


Kali ni mmg aku saja je nk post entri ni.sape yg x teruja bila dapat tgk band yg agak mustahil untuk dtg malaysia.tapi x mustahil diorg boleh dtg gak klu ada sponsor besar sanggup biayai diorg.Huhh..mmg x sabar nk tgk band2 besar ni main.Kebetulan mmg dkt pulak dgn tmpat aku belajar.Memang x dilepaskan peluanglah aku nk pergi tgk live kat O2 Academy Newcastle.Akhirnya semalam tiket tu dapat gak aku beli.Lamb of God,Job for A Cowboy dan August Burns Red tu beb.Antara nama band2 yg besar dalam industri Metal/Hardcore..yeahh x sabar nk tgk ni..