Cerita Itu Ini 3 (UK edition)

Monday, February 1, 2010

Oke.ini perkara yg berlaku kat aku mggu ni..

Satu.
Akhirnya aku dpt beli kereta kat cni.Kereta tu murah je baru GBP550 je.Citroen Xsara 1.4i.Tapi kongsi ngan housemate.senang nnt nk pergi mana2 dan yg penting untuk buat kerja delivery.

Dua.
First job aku kat cni dengan Awe.Dapat call dari Papa Pizza yg dia nk pakai org delivery.GPS kitorg masa tu x sampai lagi order dari Ebay.Terpaksalah pinjam dari Daus.Thanks sbb bg pinjam GPS TomTom.Kitorg kerja dari kul 5pm sampai 11pm je.Alhamdulillah berbaloi juga.Tapi kerja ni hanya part time.on-call shj..

Tiga.
Interim Report kena hantar pulak hari Jumaat mggu ni.Masing2 kelam kabut lah nk siapkan.hahaha...sampai x tido langsung.Yang buat pening tu nk kena buat Gantt Chart je..masing2 xtau nk isi apa dalam chart tu..Akhirnya siap jugak..

Empat.
Perlawanan futsal dalam University Futsal League.Kena lawan pulak dengan kawan2 sendiri.Team aku Black Dog Bone lawan team classmate gak Rocky FC..semua malaysian..lawan tetap lawan, kawan tetap kawan..hahaha..memang main bersungguh2 la..xde sape2 yg tercedera.Keputusan berakhir dgn seri 2-2.Walaupun team aku dah leading 2-0 tapi masih tak menyebelahi team aku.Team Rocky main mmg best.Ape2 pun hari tu mmg enjoy!!

Lima.
Man U menang bergaya keatas Arsenal 3-1.Kitorg pergi tgk ramai2 kat rumah budak2 Roker.Penuh kat living room tu time aku sampai.Tapi penyokong Man U lg ramai dari Arsenal kt ctu..hehe..tuan rumah menghidangkan nescafe panas tuk kitorg.terima kasih..Glory2 Man U!!

TAMAT

4 komen:

Mr feckry said...

disebabkan man u menang ko perlu carikan baju keeper van de saar untuk di bawa ke malaysia.

embun d tengah malam said...

antar piza ..aku nak ni

family5 said...

buyong;hahah..klu harga dia selai 10 pound selamber je aku belikan ko..hehe
apiz:ko nak topping ape atas piza tu?heheh..nnt aku hantarkan shish kebab sekali..

raudhatul jannah said...