kekenyangan....

Friday, February 12, 2010

dah dua minggu aku kenyang makan pizza je.mentang2 keje delivery pizza.okay,cukup.sebenarnya aku rasa penat+bimbang sebab byk assigment nk kena submit dalam masa terdekat ni.

Pertama yg sgt penting, drawing utk projek hydralic piston design.nak draw pakai Catia ke,Inventor ke, aku pun xtau.Aku kena refresh balik sebab dah berbulan2 aku x usik langsung software tu.tapi memang xde masalah.Kedua ialah assignment Prof Den K Wilson, operation management..hehe..aku x start ape lagi.tapi semua bahan dah kumpul..

Walaupun aku mcm ni, tapi aku ada semangat baru..hehe..semua kerja buat tersenyum je.cuaca sejuk pun aku rasa suam2 je.haha.seperti kata dia, semua terISI. thanks buat RJ

5 komen:

Mr feckry said...

ko jumpa wenger la. dia boleh back up ko

embun d tengah malam said...

wenger mr bean

raudhatul jannah said...

isi jgn tak isi.hehe.my!

family5 said...

buyung&apis: laa..wenger xtau pape..baik dia jaga kelab dia..asik kalah je..hahahah

syg:hehe..isi jgn x isi..my2!

Moon BlooDy Spell said...

salam perkenalan dari malaysia