sabau je lah!

Monday, November 23, 2009

Internet xdpt kat bilik aku!!
Bilalah nk fixed ni???
Tolong cepat sikit!!
wireless pun wireless lah..
terima kasih..

Livepool Games-Anfield-Old Trafford

Saturday, November 21, 2009

Walaupun kalah pada second round pertandingan futsal 5 side @ Power League, Liverpool, kami tetap puas sebab dapat pergi sampai tahap tu..Team BlackCat FC mewakili Malaysian student Uni. of Sunderland dalam Liverpool Games kali ni..Selepas semua selesai kat situ, kami berpakat untuk pergi melihat keadaan di Anfield..haha..

First time aku lihat secara dekat stadium yg berdekatan dgn Goodison Park (Everton FC) itu..kecil tetapi kelihatan padat..kami smpai pun dah petang dalam pukul 3.30pm..kat sini kalau dah kul 4 lebih dah gelap dah..so, kami tidak berlengah utk ambil pic byk2 dan membeli sedikit cenderahati kat store anfield sebab balik nanti nak singgah Manchester pulak....Aku memang dah keletihan gila..on the way nk ke manchester tu aku memang xsedar ape dah..tidur je dalam kete..main bola dalam hujan pastu kaki injured pulak..sejuk jgn cakap lah..lagi penat nak tahan sejuk dari main bola..

Sampai je kat Sir Matt Busby Way, Old Trafford dah malam walau jam baru pukul 4.50pm..haha..pelik sikit kat sini..hujan pulak kat sini..masing2 berlari mencari tempat teduh kat depan stadium..paln mula2 memang nk buat tour tapi dah gelap la..dah terlewat nk masuk..aku just masuk kat dalam megastore MUFC je..membeli barang2 kenangan dan ambil pic byk2..hehe...

Memang x percaya aku boleh sampai kat Anfield dan Old Trafford akhirnya..dulu kat Malaysia asik lepak kat mapley tgk bola..pastu pasang angan2 kalaulah aku dpt pergi sana..hahaha...serius mmg mcm mimpi dpt jugak aku jejak kaki kat cni..


Power League Liverpool - outdoor futsal court...best gila..


show your nike 5..tapi aku x pakai nike 5 pun..aku pakai adidas adi5..janji ada 5..haha




BlackCat FC









master of puppet..


semua melekat kecuali aku..


Anfield..klu abg2 aku tgk ni mesti menyirap..kehkeh...

banyak lagi gambar2..tapi xlarat lah nk upload lagi..heh..

p/s:bangah,balong,akram bila mau datang cni la....

Cerita Itu Ini 2 (UK edition)

Wednesday, November 4, 2009

Ok2..mggu ni byk benda berlaku kat aku..

Satu.

Tiket bola Sunderland vs. Arsenal dah ada kat tangan aku..yahuu...best..impian bakal jadi kenyataan..inilah impian setiap rakyat Malaysia kalau dah ada kat England ni.Kena tgk Barclays Premier League.Mahal tu memang mahal..Harga GBP33.00..Tapi terpaksa..haha...

Dua.

Nottingham Games '09..so tired!!..aku men futsal 5 side tuk team Sunderland..Kul 4.30am dah kena kumpul depan Murray Library tggu bas..Tapi x sempat masuk 2nd round pun..sbb 1 game eliminated..satu menang dan satu kalah..biasalah klu lawan ngan tuan rumah (Nott University)mestilah reff buyers kan..kalah 1-0..masa x sampai 10 min pun..baru men dlm 5 minit masa dah abis..bila tanya kenapa main 5 minit?reff ckp xde bukti pun main 5 minit..haha..organizer mmg sucks!!mmg budaya melayu ni dibawa kemana2..btw enjoy kat tmpat org!!







Tiga.

Halloween Party!!meriah gila kat cni..mcm2 costume mlm tu..aku hanya ada topeng hantu je..itupun pinjam..hahaha...dah la baru balik dari Nott pastu malam tu pergi join party kat Town ngan bebudak ni..last2 balik terus flattt.............

Empat.

Aku demam..damn~~~~...pagi isnin x pegi kelas pun..rilek je aku tuang kelas aritu..kelas lecture ngan tutor lak tu..aku ingat aku sorang je yg tuang kelas rupanya majoriti budak umah aku x pegi..syiall la korang..hahaha..bikin kantoi..aku xpe sebab demam..kat cni mana ada MC..hahaha

Lima.

Aku kena submit Project Brief tuk FYP...menggelabah tul lah module leader ni..apelagi aku pun bersengkang mata mencari idea..lastly terpaksa choose topic '5S implemantation on shop floor'...nk kena research la pulak..damn!hahaha..kayuh pelan2 la aku nmpaknya..

Enam.

Aku sedang menunggu Liverpool Games...nk men futsal lagi..huhu..

TAMAT.