Cerita Itu Ini 2 (UK edition)

Wednesday, November 4, 2009

Ok2..mggu ni byk benda berlaku kat aku..

Satu.

Tiket bola Sunderland vs. Arsenal dah ada kat tangan aku..yahuu...best..impian bakal jadi kenyataan..inilah impian setiap rakyat Malaysia kalau dah ada kat England ni.Kena tgk Barclays Premier League.Mahal tu memang mahal..Harga GBP33.00..Tapi terpaksa..haha...

Dua.

Nottingham Games '09..so tired!!..aku men futsal 5 side tuk team Sunderland..Kul 4.30am dah kena kumpul depan Murray Library tggu bas..Tapi x sempat masuk 2nd round pun..sbb 1 game eliminated..satu menang dan satu kalah..biasalah klu lawan ngan tuan rumah (Nott University)mestilah reff buyers kan..kalah 1-0..masa x sampai 10 min pun..baru men dlm 5 minit masa dah abis..bila tanya kenapa main 5 minit?reff ckp xde bukti pun main 5 minit..haha..organizer mmg sucks!!mmg budaya melayu ni dibawa kemana2..btw enjoy kat tmpat org!!







Tiga.

Halloween Party!!meriah gila kat cni..mcm2 costume mlm tu..aku hanya ada topeng hantu je..itupun pinjam..hahaha...dah la baru balik dari Nott pastu malam tu pergi join party kat Town ngan bebudak ni..last2 balik terus flattt.............

Empat.

Aku demam..damn~~~~...pagi isnin x pegi kelas pun..rilek je aku tuang kelas aritu..kelas lecture ngan tutor lak tu..aku ingat aku sorang je yg tuang kelas rupanya majoriti budak umah aku x pegi..syiall la korang..hahaha..bikin kantoi..aku xpe sebab demam..kat cni mana ada MC..hahaha

Lima.

Aku kena submit Project Brief tuk FYP...menggelabah tul lah module leader ni..apelagi aku pun bersengkang mata mencari idea..lastly terpaksa choose topic '5S implemantation on shop floor'...nk kena research la pulak..damn!hahaha..kayuh pelan2 la aku nmpaknya..

Enam.

Aku sedang menunggu Liverpool Games...nk men futsal lagi..huhu..

TAMAT.

0 komen: