Homesick+FYP

Wednesday, January 20, 2010

homesick!....yaa mmg aku homesick sekarang ni..sekarang ni internet dah ada blk kat umah aku..senangnya hati rakyat marhein millfield house.dgn assignment bertambah byk ni senanglah aku nk wat keje dgn adanya internet.tetapi aku teringat dgn family aku kat malaysia..xtau nape..project title untuk final project aku yg agak rumit lagi membuatkan aku nk balik malaysia..yaa..ergonomics and safety in hand tool design.memang title ni sgt familiar ngan aku.tapi aku xpernah langsung terfikir untuk buat research pasal topic ni..huhh..aku dah xda masa lagi untuk menyiapkannya.terpaksa aku berusaha.tambah tekanan lagi bila aku asyik teringat nk balik malaysia je..

aku rasa lama gila aku x update blog ni..lama gila lah..hahaha..tetiba update pasal entri ni pulak.hehe.mmg dah teruk aku nih..alhamdulillah aku dah dpt tiket balik akhir bulan 3 ni..return dari newcastle.hanya menunggu masa nk jumpa mak aku..rindu gile.(mcm budak2 la aku ni)..setakat ni projek aku berjalan lancar.ditambah lagi dgn keadaan cuaca yg bertambah baik.goodbye my mr.snowman..your life is no longer yet.aku dah boleh mula berbasikal kemana2 terutamanya murray library..time g london tu best je snow xde..ramai aku tgk org pakai fixed bike.kat sundie ni susah sikit sbb jalan byk yg licin..btw, hope everything is ok and i can continue my project because i oredy have my flight ticket back to my hometown..yahoooooo....