Beraya di Kampung

Monday, October 24, 2011

Setelah diamati dan dibuat analisis, akhirnya gambar2 didalam memory card aku berjaya diselamatkan daripada makanan virus-virus. Aku sebenarnya nak selamatkan gambar masa raya baru2 ni sebab ini kali pertama aku beraya di Malaysia setelah dua kali raya beraya diperantauan.Raya kat kampung kat Jelebu N9.Kat belakang rumah tu ada sungai tau.kekeke.Dengan besar hati aku tayangkan buat kali pertama didunia.

Yang ni gambar dgn family aku.yang takde dlm ni Balong n family dgn Bangah n wife.


Yang ni pulak dgn Pakcik n makcik belah Emak

Ok itu sahaja buat kali ini.haha

We will fight


Malam td mmg nightmare bagi aku.Kekalahan besar Man United.Memang diakui permainan Man City memang world class.Walau apapun Man United tetap dihati.

From the banks of the river Irwell,

To the shores of Sicily,

We will fight fight fight for United,

Till we win the Football League,

To hell with Liverpool, to hell with Man city (They're shit!),

We will fight fight fight for United, till we win the Football League!

Sapu!


Sapu sapu sapu.Bersihkan semua sawang2 kat blog ni.Lama betul tak update entri baru. Kesian aku tgk blog ni.Bukan apa, aku takde masa nak menguruskan.Sekarang aku dah punya masa nk menguruskan.Tunggu kemunculan entri baru.Haha *still got no idea*