Beraya di Kampung

Monday, October 24, 2011

Setelah diamati dan dibuat analisis, akhirnya gambar2 didalam memory card aku berjaya diselamatkan daripada makanan virus-virus. Aku sebenarnya nak selamatkan gambar masa raya baru2 ni sebab ini kali pertama aku beraya di Malaysia setelah dua kali raya beraya diperantauan.Raya kat kampung kat Jelebu N9.Kat belakang rumah tu ada sungai tau.kekeke.Dengan besar hati aku tayangkan buat kali pertama didunia.

Yang ni gambar dgn family aku.yang takde dlm ni Balong n family dgn Bangah n wife.


Yang ni pulak dgn Pakcik n makcik belah Emak

Ok itu sahaja buat kali ini.haha

0 komen: