Terbaik-Terbest-Terpanas-Tersedap-Terleleh-Tergempak!

Thursday, October 14, 2010

Banyak sudah hari-hari aku lalui di Malaysia.sudah 2 minggu aku di sini.Tak sempat nak update blog aku ni.harini baru rasa macam ada mood nak update.ok.aku rasa kurang selesa pada minggu pertama.tipulah kalau sapa2 sebelum ni dari luar negara cakap selesa dengan cuaca panas kat malaysia.tapi aku tetap merindui cuaca begini.aku rindu dengan makanan-makanan.cendawan goreng adalah yang paling aku cari.haha.ok cukup.

Kawan-kawan?aku masih belum dapat jumpa semua lagi.banyak jugak duit abis sebab berjalan lepak-lepak ni jumpa kawan-kawan.fuhhh.aku kena jimat2 pasal aku belum dapat kerja lagi.pasal kerja pulak dah 3 interview aku pergi.hanya tunggu rezeki saje.harap-harap ada rezeki aku dalam masa terdekat ni.Secara konklusinya, Malaysia adalah yang terbaik-terbest-terpanas-tersedap-terleleh-tergempak! Best gila dohhh!!!hahahahaha.....