rock the world viii

Thursday, December 25, 2008

aku ngan kebab pegi.aku datang bawak apiz dari kajang.
20th dec 2008.location dia kat the secret garden,stadium merdeka

kebab smpai lewat.cari parking smpai nk kena saman.kahkahkah

aku lepak ngan member aku yg da smpai awal.lepak ngan apiz,nik,anam,joe,din,hadi,amir,hamam,bul dan ramai lagi yg aku xsebut kerana aku lupa.heheh..

baju xdapat lee..cipet tol..band yg perform mmg terbaik dari ladang

yg best >>> estrella,zip zieller,revenge,republic of brickfield,koffin kanser,bunkface,bittersweet,butterfinggers,the times,oag.


tapi kali ni abis lebih kurang dalam kul 11.awal jugak.balik lepak minum.mmg best gila wooo.byk awek wa ckp lu..

fyp2 internal presentation

Wednesday, December 17, 2008

isnin lepas kul 2pm, group aku da buat satu presentation tuk final year projek aku..fuhh, lega gila bila da lepas semua ni..tp ni baru internal presentation blum external presentation depan engineer2 dan professor2 luar..lagipun projek aku ni blum testing lagi kat atas mesin stamping sbb aku tgh tggu standard parts yang blum sampai..lepas dah buat allignment baru aku testing atas mesin..skrg ni tgh tumpu kat final exam plak..next week baru aku sambung ckit je lagi kerja..full report dgn folder design dah hantar.leganya.waiting for external presentation.


tenang ja beb..sebelum present ni.


dengan tenang ja aku mengkeledek verifier tu..


macam serius ja..

satu petang di Sg Wang

Tuesday, December 16, 2008

Huhuhu…band dr indon, white shoes & the couple company perform kat kl sabtu mggu lepas 13hb disember..O.U.X Play @ Sg.Wang Rooftop.aku sampai petang tu da hujan renyai.tp aku sampai awal dalam kul 3 lebih..sebab saja nak jenjalan dulu kat area bb tu..lepak makan kat kitaro sambil cite k**e ngan budak2 nih..hihihi..hujan pun turun lebat gila..niat hari tu mmg nk tgk white shoes ngan butterfingers..free lak tu..byk lagi line-up mcm Tempered Mental, Seven, One Buck Short, Bunkface, Laila’s Lounge, dan The SIGIT (indon) perform petang tu..dari kul 5pm sampai 12am aku duk layan je kat rooftop tu..enjoyyyyyyyyyyyy……


White Shoes & The Couples Company


Butterfingers

korban di kampungku

Friday, December 12, 2008

dari putrajaya sampai jelebu, hujan je..sampai je kampung, sekor lembu da terpacak tepi pagar..hehehe..da ready..lembu ni adik beradik mak yang punye..bahagian 7 orang ngam-ngam.dalam kul 10 lebih, operasi menyembelih pun dimulakan..dalam hujan renyai kitorang membantu melapah daging..selamat hari raya korban kepada semua..makasihhh...





selamat

Sunday, December 7, 2008


tup..tup tetiba raya haji pulak yg smpi..jd dkesempatan ini nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA IDUL ADHA kpd semua umat islam seluruh dunia...tebabomm.....

surfing everywhere

Saturday, December 6, 2008



internet di mana saja..zaman dah berubah dunia dah maju...
kihkihkih...

Tuneup Utilities 2009

Di sini aku nak kongsikan beberapa perisian yang bagus dan aku rasakan perlu ada untuk setiap komputer kita. Ia berdasarkan dari pengalaman aku sendiri dan setiap produk yg aku rekemen ni semuanya dah di test berkesan dan tiada sebarang masalah pada PC windows XP (Aku tak guna Vista, tapi aku percaya juga takde masalah pada Vista)

All download links is not provided by eddie.bumicyber.org. It was found on the net. So credit goes to the rightful owners. :p~

 1. Tuneup Utilities 2009

Kegunaan:

  • Check dan perbetulkan kerosakan pada sistem windows
  • Menyusun dan memperbetulkan file-file registry
  • On/Off startup program yg tak diperlulkan bagi melajukankomputer
  • Memaximumkan samada paparan windows atau kelajuan komputer dengan proses tweak yang paling sesuai untuk komputer anda
  • mempunyai fungsi "1 click maintainance" yg sangat sesuai untuk orang yg 'tak berapa pandai' dalam bab-bab komputer. Sekali click, fix semua
  • dan berbagai lagi




untuk mendownload, baca artikel penuh di Artikel Hangat