fyp2 internal presentation

Wednesday, December 17, 2008

isnin lepas kul 2pm, group aku da buat satu presentation tuk final year projek aku..fuhh, lega gila bila da lepas semua ni..tp ni baru internal presentation blum external presentation depan engineer2 dan professor2 luar..lagipun projek aku ni blum testing lagi kat atas mesin stamping sbb aku tgh tggu standard parts yang blum sampai..lepas dah buat allignment baru aku testing atas mesin..skrg ni tgh tumpu kat final exam plak..next week baru aku sambung ckit je lagi kerja..full report dgn folder design dah hantar.leganya.waiting for external presentation.


tenang ja beb..sebelum present ni.


dengan tenang ja aku mengkeledek verifier tu..


macam serius ja..

0 komen: