Livepool Games-Anfield-Old Trafford

Saturday, November 21, 2009

Walaupun kalah pada second round pertandingan futsal 5 side @ Power League, Liverpool, kami tetap puas sebab dapat pergi sampai tahap tu..Team BlackCat FC mewakili Malaysian student Uni. of Sunderland dalam Liverpool Games kali ni..Selepas semua selesai kat situ, kami berpakat untuk pergi melihat keadaan di Anfield..haha..

First time aku lihat secara dekat stadium yg berdekatan dgn Goodison Park (Everton FC) itu..kecil tetapi kelihatan padat..kami smpai pun dah petang dalam pukul 3.30pm..kat sini kalau dah kul 4 lebih dah gelap dah..so, kami tidak berlengah utk ambil pic byk2 dan membeli sedikit cenderahati kat store anfield sebab balik nanti nak singgah Manchester pulak....Aku memang dah keletihan gila..on the way nk ke manchester tu aku memang xsedar ape dah..tidur je dalam kete..main bola dalam hujan pastu kaki injured pulak..sejuk jgn cakap lah..lagi penat nak tahan sejuk dari main bola..

Sampai je kat Sir Matt Busby Way, Old Trafford dah malam walau jam baru pukul 4.50pm..haha..pelik sikit kat sini..hujan pulak kat sini..masing2 berlari mencari tempat teduh kat depan stadium..paln mula2 memang nk buat tour tapi dah gelap la..dah terlewat nk masuk..aku just masuk kat dalam megastore MUFC je..membeli barang2 kenangan dan ambil pic byk2..hehe...

Memang x percaya aku boleh sampai kat Anfield dan Old Trafford akhirnya..dulu kat Malaysia asik lepak kat mapley tgk bola..pastu pasang angan2 kalaulah aku dpt pergi sana..hahaha...serius mmg mcm mimpi dpt jugak aku jejak kaki kat cni..


Power League Liverpool - outdoor futsal court...best gila..


show your nike 5..tapi aku x pakai nike 5 pun..aku pakai adidas adi5..janji ada 5..haha




BlackCat FC









master of puppet..


semua melekat kecuali aku..


Anfield..klu abg2 aku tgk ni mesti menyirap..kehkeh...

banyak lagi gambar2..tapi xlarat lah nk upload lagi..heh..

p/s:bangah,balong,akram bila mau datang cni la....

1 komen:

Anonymous said...

mmg menyirap pun..huhu