Belum masa aku.

Sunday, July 4, 2010

Harini aku nak tulis entri yang korang mesti anggap mengarut @ bodoh. aku tak peduli.

Aku ni bukannya seorang yang handsome pun.
Memang susah lah nak memenangi hati kamu.
Banyak lagi kekurangan.
Kulit aku gelap2 je tak cerah pun pastu bila berpeluh memang nmpak muka berminyak pastu selekeh.
Dah nampak point besar dia kat situ kan?
Rambut aku tak style pun sebab aku tak pandai nak stylekan sebab rambut aku keras dan curling.
Kadang-kadang aku pakai topi je untuk menutup rambut yg serabai.
Mungkin aku nampak sedikit comel kalau pakai topi.
Aku masih mencuba untuk berfesyen supaya orang lain memandang aku.
Cara pemakaian t-shirt, jeans, kasut, jam tangan, semua aku cuba.
Entahlah.
Dulu kamu cakap tak kisah semua tu tapi aku tengok macam kisah je.
Mungkin itu salah satu pengaruh.
Takpelah bukan rezeki aku.
Aku tak kisah dipandang rendah sebab aku tak mampu menghalang.
Bila agaknya aku boleh habiskan belajar pastu masuk ke alam pekerjaan?
InsyaAllah.
Sedih tu memang sedih jugak bila tengok semua tersenyum di Malaysia sedangkan aku bersedih di tempat orang.

Dulu lain sekarang lain. Dulu kamu janji lain sekarang kamu buat lain.
Bukanlah setiap perubahan itu kemajuan, tetapi setiap kemajuan bermula dengan perubahan.
Alhamdulillah.
Aku masih inginkan dari A -Z itu.
=)

3 komen:

Anonymous said...

wat ilex jek bro...mayb bukn rzeki ko lagi..sabar jek..Allah mahal adil beb..ape yg org wat dkt kau msti org th akan rasa gak..ok..yg pnting skrg wat fmily n kawan2 ko bangga dgn ko...haha...
Adios...

Udin....

PencintaSetia said...

ni ape kes ni donut?? sObsOb ;( chill bro.wakakkaka...

ellfazira© said...

dangggg. everytg happened for a reason. ok cliche tp saya adalah ikhlas ;)