Selamat Jalan.

Saturday, July 31, 2010

Genap 2 minggu aku tak update blog. Harini nak tulis pasal sedih2 la. hehe...Semakin hari semakin terasa bahang kesedihan yang akan berlaku. Hari ni sorang geng 'senyum-senyum' aku pulang ke Malaysia buat selamanya. Esok pulak ada lagi sorang. Yang lain-lain ramai balik masa bulan puasa ni. Tinggal beberapa je yang masih stay untuk setelkan sikit lagi kerja-kerja yang tertangguh termasuk aku. Fuhh.. terasa gak lah..aku kena teruskan usaha yang tinggal sebulan je lagi. Terpaksalah aku beraya disini. nak buat macamana. InsyaAllah segala yang aku buat semoga mendapat rahmat dariNYA. Aminn.......

p/s: letih nak fikirkan pasal orang lain.. susahlah duk jauh ni.. :((

0 komen: