Bola Cat

Saturday, August 7, 2010

Perhatian: Aksi tembak-menembak dibawah ini adalah perlu pengawasan ibu-bapa bagi yang dibawah umur.

Ini adalah satu pengalaman yang paling tidak dpt dilupakan oleh aku dan juga semua. Seramai lebih kurang 37 orang yang terlibat. Bertolak seawal jam 8.30pagi 4 Ogos 2010 dari Sunderland ke Newcastle melibatkan 9 buah kereta. Sebenarnya ini adalah perancangan singkat yang dilakukan oleh kami untuk bermain paintball. Plan last minit je tapi mendapat sambutan yg menggalakkan. Modal seorang hanya £8.00++ je.

Memang puas gila dapat main dari pukul 9 pagi sampai 4 petang. Ada banyak area/map kitorang dpt main. Antara operasi2 yang kitorang main ialah Defend Castle, Save Mr.President, Locate The Bomb, Raise Up The flag, Pyramid Bomb, Last Man Standing, and Steal The Flag. Majoriti semua mendapat kecederaan yang teruk termasuk aku yang cedera kat dua jari masa nak nyalakan Smoke Grenade. Abis melecur 2 jari aku. hahahaha. Bengkak2 tu perkara biasa lah sebab kena tembak jarak dekat. Yang penting semua gembira dapat main paintball. The best experience we ever had in UK!!!










3 komen:

sI tEDI said...

ingatkan bola cat =bola kucing!! eeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Noraisyah N. said...

best gilerrrrr!!!!
i wish i could play ;-)

ps-abang saya nampak teramat gembira sampai senyum nampak gigi (soooo not him actually) ;-))

mr.donut said...

tedi: haha.kucing ball

aisyah: alan memang senyum gembira padahal sedang menahan sakit sbb kena tembak.hahahaha..