Goodbye.

Friday, September 24, 2010

Bila mengenangkan pengalaman yg dilalui kat sunderland ni rasa sedih pulak nak tinggalkan.masuk tahun ni je dah dua kali aku sambut raya kat perantauan.macam2 tempat aku pergi seluruh UK ni.seronok tak terhingga.berjalan sana sini, kerja part time hantar pizza, main bola dgn org2 sini, main XBox sampai tak ingat dunia, macam2 lagilah.bertungkus lumus dalam menyiapkan thesis final project aku adalah pengalaman yg paling aku tak lupakan.bersengkang mata siang malam dengan perasaan yang tgh down.akhirnya 16 sept 2010 penat lelah aku berhasil.akhirnya aku dpt menggenggam BEng. Hons aku.aku puas.pengorbanan yang sangat berbaloi.

Sekarang tibalah masa aku perlu tinggalkan Sunderland.sedih tu memang sedih lah sebab byk yg aku pelajari sepanjang aku kat sini.kepada semua kawan2 yg masih ada di Sunderland aku nak minta maaf segala salah silap aku sepanjang duduk ngan korang.halalkan makan minum aku.kalau ada rezeki nnt kita jumpa di Malaysia.

1 komen:

sha83@kaizer said...

suke dan selalu jugak ikut ikut perkembangan blog ni.. suka dengar cerita orang. actually lebih minta kepada membacalah.... wow ... dah nak balik malysia..ke dah smpi malaysia... apa apa pun welcome back ... tahniah!