Mode : Nak Balik Raya.

Monday, September 20, 2010

google images


Pejam celik pejam celik dah sepuluh raya dah. Masih ada lagi orang buat open house. Harap2 masa aku balik nnt ada open house. Aku mengidam nak makan makanan2 raya ni. Kat sini aku makan yang tak real punya. hahaha..

Berapa hari je lagi tinggal. Aku nak packing pun macam sedih2 je. Lepas ni tak tau nak dtg lagi bila. Mesti aku rindu dengan cuaca kat sini. Kadang2 jadi syok gak time sejuk2 nih. Duk dalam duvet sambil layan lagu. heheh. lepas tu online 24/7. kat malaysia takkan nak online 24/7. Byk lagi kerja boleh buat. Aku pulak sepanjang duduk sini macam2 benda orang kenakan aku. aku tetap bersabar je. nak buat macamana sebab aku jauh. memberi kepercayaan yang penuh dgn niat baik akan dibalas sakit. hipokrit. sempurna. aku pernah kena beb masa aku duduk sini. okay. cukup. titik. Aku dah nak balik dah pun. semua tu pengalaman. Kadang2 syok gak. haha.

Yang penting sekarang aku nak balik nak makan banyak-banyak. mood raya ada lagi ni. aku nak balas dendam. hahahaha. lepas tu aku nak pegi holiday tenangkan fikiran. boleh? nak ikut jom!

p/s: duit pound rate tengah jatuh ni. rugi la. aku bwk balik byk ni. haha

0 komen: