selamat tinggal GMi

Wednesday, January 14, 2009

Yahoo!!!…aku da abis final external presentation dah..hua hua hua..gile kau..aku prepare project aku tuk kali terakhir 7 hari 7 malam tu sebelum presentation ni..pastu aku dgn bangganya demo aku punya projek dpn verifier2..inilah presentation yg terakhir skali..aku berjaya menamatkan pengajian aku di GMi.advance technology tu.pasni rilek kat umah je dulu.take time.rest puas2.internet 24 jam..pasni bleh g gig seluruh Malaysia..sebab aku da bebas.aku memang ada niat nk smbung belajar.tapi x tau yang di dalam @ di luar negeri…kepada kawan2 aku, semoga korang berjaya dalam apa yg di ingini..check it out!!





Q & A session





happy gile korg ek??yaa..memang happy pun sebab da abis segalanya

0 komen: