happy kerja..

Monday, April 20, 2009

Sudah seminggu aku cuti sebab demam teruk kat umah..Hari ini isnin aku mula balik kerja seperti biasa..Apalagi, banyak la drawing2 yg nk kena tgk2 balik..kerja2 designer ni penat kepala otak tau x.nasib baik Hadi ada bleh tolong2 tgk masa aku x datang tu.dia pun dah semakin advance buat design ni..Dengar cerita pulak harini bos besar xde kat ofis sbb dia nk pegi Italy sbb ada ape ntah kat sana..Ape lagi enjoy la seminggu ni rakyat2 marhein dalam ofis ini..haha..

0 komen: