Bosan.

Wednesday, June 23, 2010

Huhhh..Sekarang ni masa aku byk dihabiskan kat rumah je.
Bangun mesti tengahari punya lepas tu mesti cari makanan.
Makan Bola Tidur Makan Bola Tidur.
Kadang2 petang turun padang main bola.
Lama betul result exam nak keluar.Mungkin awal bulan Julai kot.
Aku harap-harap semua berjalan lancar.
Tengok World Cup kat rumah je.
Ada gak budak2 ajak tgk kat pub.Malas ahh.Duit semua tu.
Cuaca semakin bagus nampaknya.
Jadi sekarang aku rasa aku dah gemuk sikit kot sebab tadi aku timbang dah cecah 60.1kg.
Dah naik 2kg.woww!

p/s: Aku tengah bosan gila ni.

3 komen:

Mr feckry said...

pergi la merendek..tak pun main bola

Mr Ruffey said...

hehe..dh sama berat ngan aku kim...usaha lagi...hahaha

haniguess said...

wah wah wah
gile gemok