Selepas selesai.

Saturday, June 5, 2010

Memang pshycho jawapan aku kat formspring aku tuh. aku peduli apa. banyak soalan tanya pasal awek je. hahaha. korang jeles ke tgk aku sedang gembira, bahagia, tersenyum, tergelak, dan bersedih?. okay2 stop! sorrylah, aku xde niat pape cakap macam tu pun.hehe. lupakan. yang penting sekarang ni aku dah abis exam dah. project VIVA pun dah lepas kelmarin.

after last exam paper.

Tapi aku belum merasakan merdeka lagi. sebab result tak keluar lagi. risau je rasa ni. takpe, sekarang ni dah takde pressure lagi dah. tinggal masa tuk aku rileks2 *sebelum ni pun rileks gak.hehe. petang2 dah boleh main bola kat padang ngan Craig dah konco-konconya. Now, it's footy, gaming, movie, and jalan-jalan time! no shopping - because i'm lack of quid! hahaha.cheers!

3 komen:

embun d tengah malam said...

gud luck

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
saya syak muka penulis tu yang dua dari kanan.
syak je ni. jangan gelak kalau salah.

mr.donut said...

okay salah!x gelak pun.
yang lima dari kiri.