Tidak aktif.

Wednesday, June 9, 2010


Huh!
Aku pun pelik gak ni.
Dah selesai segala pun jarang nak update blog.
Sebab asyik tidur je.
Dah nak dekat seminggu takde cahaya matahari terik.
Mendung dan hujan saja.
Memang best duduk dalam selimut dan tidur.
Tapi dalam hujan renyai pun turun main bola gak.
Nanti kalau aku ada mood nak berbelog, aku tulis lah.
Asalkan semua pandai menjaga diri.
Hibernasi.

p/s: Psycho la kau!

3 komen:

sI tEDI said...

en donut! Apa khabar? he he he he

Maaflah tak singgah sini. kamu selalu jenguk blog aku.

Matahari pergi mana mr donut?

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye,
melanjutkan pelajaran di negara peti sejuk.
miq nak tahu kat mana tu??
ngeee.


jom ronggeng blog miq.

mr.donut said...

tedi: khabar baik saja disini.matahari tak tau pergi mana.asyik mendung je.patutnya tgh summer skrg ni =)

miq: ohh.sekarang berada kat england.hehe.boleh saja meronggeng di blog miq.