klcc.uk education fair

Sunday, November 9, 2008

mula-mula bdk2 ni janji nk kuar g klcc dlm kul 10. ape kejadah pepagi buta nk bangun hari-hari cuti ni. Tido dah la lewat sbb tgk bola Liverpool vs. West Bromwich. Aku pun setuju je (mcm bleh bgun awal je)..pada keesokannya (harini la) semua jangkaan aku mmg betul..semua tgh membongkang lagi kul 10..(sebab kul 11.30am aku terjaga suma baru bangun gak)..hahaha..perut pun da lapar. Ape lagi aku pun mandi pastu g goreng sosej ngan ayam crispy kat dapur.makan ngan nasi yg member aku belikan.last2 kul 2.30pm gak baru keluar umah amik tren kt ukm.

bebudak ni pun dah tggu kat situ.Farid,Abah,Pakman,Irman,Raja,Kimi ngan Wan..wahhh!!…ramai gak yg nk pegi ni..mlm td kautim ngan farid dan abah je..cantik gak la..ramai2 ni boleh bising2 sikit.sampai je kl sentral bleh terjmpa lak Apis,Amin ngan kawan dia (ape ntah nama lupa lak).Apis ni bdk MFi.Amin ngan kawan dia plak budak lagenda college kat mantin.diorg pun nk g education fair tu gak.pelik gak nape tetiba je semua org naik tren ni?peduli la..yang penting ramai plak geng yg ada..huhu..sampai fair tu dlm kul 4 lebih gak la..mcm2 beg dapat..pening nk bwk cmne..xsemua booth aku pegi..booth University of Sunderland ngan Staffordshire je aku byk lepak..sbb aku mmg da apply da university tu tp under consultant.tggu je offer letter bulan depan atau January ni (terima kasih kepada Nazza Education – Kak Anita).saje nk amik prospectus kt situ je..

pusing punye pusing kt klcc,ape lagi pegi makan la..perut da menyanyi..kfc menjadi pilihan kami di kl sentral..itu baru pencuci mulut..pastu balun lagi dunkin donuts..farid yg pegi beli..fuhhhh..kenyang gila vavi..hahaha..dalam kul 8.30 baru sampi blk ke bangi...


pakman buat owg anjat ahh...


orang tu suruh register, kimi ajak amik gamba plak..


candid je ni..ia menunjukan waktu-waktu solat sebenarnya..

uk education fair ni mmg da lama kitorg tggu2 tuk dptkan info tuk smbung blaja..akhirnya dpt gak info2 yg menarik..klu de rezeki kami alhamdulillah..heheh..

0 komen: