music againts racism@kl tower.

Monday, November 17, 2008

last-last aku berdua je ngan apiz yg pergi.smpai je sana da pukul 2.15 camtu.masa tu band julie goes overseas dah nk abis men dah.sebelum tu bunkface men aku xpat tengok.adoiyai..niat mmg nak tengok bunkface.tapi xpe byk lagi band2 lain yang otai2 ada..haha..gig againts racism ni mmg bebudak hardcore ramai gila..aku suka tgk diorg moshing..tgh aku jalan nk beli air kat bawah, bleh terjumpa lak shrek tgh jual baju-bajuan..hehe..aku pun singgah jap dan sempat tolong dia mem'promote'kan baju design chantQ tu..lepak kejap je.."aku chow dulu shrek, nak masuk la layan lagu".

yang paling menyirap darah ni bila tgh layan hardcore tetiba hujan lebat gila vavi.masa tu dlm kul 3.30pm.bersepah crowd lari untuk berteduh.yela,masing2 nk selamtkan slr yg mahal tu.nanti rosak.aku pakai henset je amik gambar time tu pun berlari gak la menyelamatkan harta benda persendirian dari terkena air.dalam kul 4.45pm baru hujan berenti.

aku ni memang minat lagu hardcore old skool.apelagi bila tgk second combat perform.memang mengelabah aku di buatnya..tapi xreti nk moshing2 yaa..just layan hentakan dram yang laju tu..byk band2 yg best..pelbagai jenis genre lagu ada.reggae,skapunk,indie rock,street rock,hardcore,punk rock.rock kangkang pun ada gak tau.tu yang macam2 org bleh jumpa kat sini.da macam rock the world la..tp cuma kecik sikit je.memang enjoy gila aku ngan apiz kat ctu.

tunggu smpai malam barulah peminat2 indie rock n roll menganas plak.sinopsis,couple,the times ngan OAG perform memng best!!!rock n roll bebeh..tak lupa gak ngan band The ACAB.diorang bawa lagu lama yg lama tak didengari, racial hatred 2 ngan street of uptown.aku ngan apiz pun nyanyi sama2 la..layan dowh lagu lama2 ni.zaman aku sekolah-sekolah dulu tau.byk band yang men hari tu.aku tak dapat lah nak sebut satu2 yaa.smpai abis gig aku layan.dalam kul 10.30 baru la perut terasa lapar.(aiks?perut ni tau-tau je gig da abis,baru nk meragam plak)..da sampai kajang baru la singgah makan kat mapley..pasal gamba, nnt di'upload'kan.sebenarnya battery aku da kong.jadi xbyk gambar dpt diambil..haha..rugi siot!!


aku baru je smpai.tgk langit da mendung


mosh wanted!!

2 komen:

MatiBaik said...

betul ke mamat ni???hehheheh

family5 said...

ya..ya..ya..
memang betul x disangkal lagi..
hehehe..
takbir!