Ada Style!

Friday, May 14, 2010








Dulu aku pernah berangan nak main bola dgn orang inggeris (sbb terlalu taksub dgn barclays premier league).sekarang dah dpt main sama2.diorang ni memang friendly.padang kat sini memang terbaik.rumput dia macam yang kat stadium old trafford tu.HAHAHA.cuaca memang sejuk sebab padang ni kat tepi laut je.angin kuat.tapi sejuk tu x terasa sangat bila badan dah panas.gambar kat atas tu sebahagian saja dari budak2 mat saleh yg main bola ngan kitorg.yang lain dah balik.memang diorg main bagus.diorg pun puji cara kitorg main.diorg ckp ada class!(serius x tipu.hehe).yang aku ingat nama budak2 tu chris,craig,jeffo,kendo dan loo je.yang lain aku panggil 'mike' je.hahaha.

"hi kim (diorg pggl aku kim),its craig from the rek.will you be down tonight?its the one who plays like ronaldo."selalu craig mesej aku ajak main bola sama-sama.memang craig (yg tgh2 tu - jersi portugal) tu main sebijik macam christiano ronaldo.ada style.kalau x salah aku dia ckp maybe next month dia nk pegi selection untuk sunderland football academy.kalau korang nk tau diorang ni umur average 15-19 tahun je.badan besar bagak!!!seronok dpt main bola kat sini.rasa x penat sgt sbb cuaca sejuk.kadang2 nk keluar peluh pun susah.HEHE.

"we happy that ur cuming down.cheers mate thanks!"

2 komen:

embun d tengah malam said...

wah best la ko kim..

teringin aku

Donut said...

boleh tambah skill tau main ngan diorg.hehe.xde lah.tapi diorg friendly.best!