Chill bro!

Thursday, May 27, 2010

Semalam aku dgn budak2 rumah lepak bilik aku. berehat sambil tgk video clip lama2 dan main CounterStrike Source setelah abis exam untuk paper OM. tetiba member aku sorang ni mengeluh dan mengadu. katanya dia dah bosan dengan janji2 orang yang ego, talam dua muka ni. mesti kes dah 'break' ni. Apahal ni bro? rilek sudahh. takpe kitorang boleh bantu.


Aku dah pernah kenalah. masa bercinta dulu cakap manis. sama-sama berjanji. ada puisi bagai. tapi kena tinggal macam tu je. bila tanya kenapa? jawapan tak jelas. aku buang ego aku. aku buang semua. tapi aku tetap yang paling jahat. pastu kata jadi kawan. bila tegur sombong pulak. pelik aku. aku macam kau gak. inginkan yang terbaik. biar orang lain faham kita pulak, asyik kita saja nak faham orang lain. sekarang ni jgn la nak fikir sangat. dia tolong kau buatkan exam ke? kita chill dulu buat masa ni. abiskan exam dan presentation. dapatkan segulung ijazah untuk masa depan kau. kitorang pun harap macam tu. kita tak lama dah kat sini. yang penting kau jangan simpan dendam. lepas settle segala baru kita fikir balik pasal tu. "awey man! don't waste your time!"

p/s: gambar diatas hanyalah sekadar hiasan. tapi kalau mau lawan jom ahh. -Team Roker sudah sedia- . HAHAHA

4 komen:

embun d tengah malam said...

conter strike confirm aku kalah

mr.donut said...

ala ko ni.bersaing je.jom ah.hehe..
perlahan kayuh sudah.hehehe

embun d tengah malam said...

seumur hidup aku..aku tak pernah men benda ni..aku tak suka game..game keta ok la...heheheh

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
soal cinta ni seram laa.
orang selalu kata nak cinta masa belajar nanti susah nak balance.