Setting baik-baik.

Tuesday, May 25, 2010


Tengok orang lain study aku jadi cemburu.
Habistu aku boleh tengok je ke?
Shuhhh shuhh..apelagi, pegi study lah!!!
Asyik-asyik dengan MukaBuku kau tu je.
Okay Okay. aku pergi sekarang!
Aku sekarang kena menukar mode aku untuk sehari dua ni.
Kena setting baik-baik ni.
MODE : OPERATIONS MANAGEMENT

"Hye Prof. Den K Wilson, we hope that you give us simple exam question.Cheers!"

5 komen:

embun d tengah malam said...

kasi bodek la skit

haniguess said...

wat toyol awal2

mr.donut said...

jin tanah pun aku dah standby.

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.

kalau dah bermuka buku memang susah nak berhenti lagi-lagi chat di instant message.

mr.donut said...

w'salam.

hehe.tau xpe.asik dgn muka buku je.isi buku tak tau bila nak baca.